Hästiga nyheter.

Flytta/placera pratbubblan på bilden med musen

Skriv text till din pratbubbla

Shape:
 
Skrivet av Martin Stugholm, den 4. jan, 2020
Tillönskar att medlemmar i FNH Västernorrland och övriga ägare och älskare av Nordsvenska Brukshästar runt om i Sverige ett god fortsättning på 2020. Skulle Ni dessutom vilja skicka mig bilder på Nordsvenska Brukshästar så skulle ni glädja både mig och andra som är inne på hemsidan. Maila till martin.stugholm@gmail.com så fixar jag resten.
E-post:
Skrivet av Martin Stugholm, den 13. okt, 2019
Extriörbedömningskursen i Docksta med Liselotte Erixsson som var planerad till den 20 oktober är tyvärr inställd p.g.a. att Liselott fått förhinder. För mer information kontakta Kristoffer Näslund, Docksta.Tel.070-3682526.
E-post:
Skrivet av Martin Stugholm, den 27. sep, 2019
Knut-Erik Erikssons elvaåriga dräktiga sto Paloma, som står här i sin hage i Torpshammar och funderar varför det kommer in så få bilder till hemsidan.
E-post:
Skrivet av Martin Stugholm, den 8. sep, 2019
Även Knut-Erik Erikssons 4 åriga hingst Prius spanar ivrigt efter nytagna foton på Nordsvenska Brukshästkompisar. Så skicka in dina foton till min mailadress martin.stugholm@gmail.com så lägger jag in dina foton på hemsidan.
E-post:
Skrivet av Martin Stugholm, den 7. sep, 2019
Det är inte bara dom här hästarna som spanar efter nytagna foton på Nordsvenska Brukshästar. Det gör även undertecknad. Så skicka sommarens fotoalster till min mailadress martin.stugholm@gmail.com så lägger jag in bilderna här på FNH Y läns hemsida.
E-post:
Skrivet av Martin Stugholm, den 22. jun, 2019
Det vore trevligt med lite fler bilder från Er alla. Foton på Nordsvenska Brukshästar "i både vardag och fest". Skicka dina bilder till min mailadress martin.stugholm@gmail.com så lägger jag in Era bilder på hemsidan.
E-post:
Skrivet av Styrelsen FNH Västernorrland, den 11. jun, 2019
Välkomna på vårbruksdag hos Jan-Ove och Jenny Lundkvist, Västerlandsjö 283, Arnäsvall, nu på lördag 15:e juni kl.10.
Kom med eller utan häst, alla raser välkomna!
Ta med eget fika.
Frågor besvaras av J-O, 070-309 26 39.
Skrivet av Styrelsen FNH Västernorrland, den 21. apr, 2019
Inplanerad vårbruksdag 15 juni kommer att ske hos Jan-Ove och Jenny Lundkvist i Landsjö, Arnäsvall. Mer information kommer senare.
E-post:
Skrivet av Styrelsen FNH Västernorrland, den 21. apr, 2019
Extriörbedömningskursen i Docksta med Liselotte Erixsson som var planerad till den 5 maj, har flyttats fram till 20 oktober p.g.a. att hingstpremieringen på Greva Gården sedarelades p.g.a. hästinfluensa. Mer information och bokningsmöjligheter kommer senare i sommar.
E-post:
Skrivet av Styrelsen FNH Västernorrland, den 10. apr, 2019
INFO TILL ER SOM HAR BESTÄLLT KLÄDER.
Tyvärr har det strulat för tryckeriet. För att göra en lång historia kort, tryckeriet har fått gjort om loggan för hand för att få den "negativ", för att det ska gå att göra ett tryck.
Men ha förtröstan, kläderna kommer runt påsk. Jag ringer till er så fort jag har dem i min hand.

Mvh
Maggan
Skrivet av Styrelsen FNH Västernorrland, den 29. mar, 2019
Kommande aktiviteter.
Extriörbedömningskursen i Docksta med Liselotte Erixsson som var planerad till den 5 maj, har flyttats fram till 20 oktober p.g.a. att hingstpremieringen på Greva Gården sedarelades p.g.a. hästinfluensa. Mer information och bokningsmöjligheter kommer senare i sommar.
Inplanerad vårbruksdag 15 juni kommer att ske hos Jan-Ove och Jenny Lundkvist i Landsjö, Arnäsvall. Mer information kommer senare.
Skrivet av Styrelsen FNH Västernorrland, den 3. mar, 2019
Trots Vasalopp och lite snö i luften hade 13 st tagit sig till Hotell Höga Kusten för årets årsmöte för Föreningen Nordsvenska Hästen Västernorrland.

Sedvanliga årsmöteshandlingar avklarades och styrelsen för 2019 ser ut som följande:

Margareta Anderson
Kristoffer Näslund
Jan-Ove Lundkvist
Ingrid Dahlgren
Annica Johansson

De närvarande fick sedan möjlighet att känna, klämma och prova storlekar inför den kommande beställning av profilkläder. Alla som vill köpa är välkomna att höra av sig till mig. Vill ni få möjlighet att kolla upp vilken storlek som passar just dig, så hör av er till mig på 0707447044 så bestämmer vi en dag och tid som passar. Men vänta inte för länge. Den 13/3 är sista dag för beställning och betalning.

Sedan fick de närvarande på årsmötet en liten förhandsinformation om ett kommande evenemang. Men ni andra får vänta några dagar till innan den informationen kommer ut. https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t57/1/16/1f609.png;)

Jag vill tacka för det fortsatta förtroendet och hoppas att vi gör 2019 till ett år att minnas.

Mvh
Maggan
Skrivet av Styrelsen FNH Västernorrland, den 8. feb, 2019
Årsmöte FNH Västernorrland 2019.
Välkommen till årsmöte Söndag 3 mars kl. 13.00 Hotell Höga Kusten. (Vid norra ändan av Höga Kusten bron).
Sedvanliga årsmötesförhandlingar.
Skrivet av Margareta Anderson, den 25. sep, 2018
Hej på er.
Vi fick ett brev till styrelsen där en man hade en förfrågan/idé ifall det fanns någon hästentreprenör som skulle vara intresserad av att starta körturer ute i Skeppshamn, Tynderö.
Om det är någon som är intresserad, hör av er till mig så förmedlar jag vidare kontakten.

Mvh
Margareta Anderson
Ordförande FNH Västernorrland
Tel: 070-7447044
E-post:
Skrivet av Martin Stugholm, den 11. sep, 2018
Det vore trevligt med lite fler bilder från Er alla. Bilder på Nordsvenska Brukshästar i lite olika miljöer. Nordsvenska Brukshästar går ju som bekant att använda i så många olika arbeten och uppdrag. Skicka dina bilder till min mailadress martin.stugholm@gmail.com så lägger jag in Era bilder på hemsidan.
E-post: